Bemutatkozás

Éttermünk az egyik legfrekventáltabb magyarországi fürdőhelyen Bükön található, ahol nemcsak a gyógyvíz nyújtotta felüdülés részesei lehetnek, hanem a vendégekre felejthetetlen gasztronómiai élmények is várnak. A gyógyhatású medencékben egy kellemes ellazulás után megéhezik az ember, és ha jót szeretne enni, látogasson el a Vadásztanya Étterembe.
Itt Pereznyák Ferenc és családja hosszú éveken át azon fáradozott, hogy minél ízletesebb ételsorral, minél kiválóbb minőségben és kedvezőbb árral tudják kínálni ételeiket. Az évek folyamán a receptura szélesedett, az ízvilág mind több vendéget késztetett visszatérésre.
A családi alapokon szerveződött vendéglátás és a megbízható személyzet együtt alkotja azt a sikeres csapatot, amely teljesíti a betérők minden kívánságát. Fogásaink között a vadételektől haladva a szárnyasokon keresztül a tradicionális sertés és marhahúsokig mindenki megtalálja a neki tetszőt. Az európai ízek mellett a helyi ételkülönlegességek is fontos szerepet játszanak kínálatunkban.
Természetesen a vegetáriánusok sem maradnak éhen, leveseinket, főételeinket és desszertjeinket az igényeik szerint válogattuk étlapunkba.
Számunkra fontos, hogy a vendégeink elégedetten, jó hírünket tovább adva távozzanak, és ezért  megteszünk mindent, hogy gördülékenyen tudjuk kiszolgálni a kétszemélyes vacsorától kezdve a 200 személyes rendezvényt is. Tavasztól őszig hangultos 200 fő befogadására alkalmas kerthelyiséggel egészül ki kapacitásunk.
Kollégáink színvonalas ellátásban részesítik a lakodalmak, bálok, idegenforgalmi csoportok résztvevőit. Ha Ön nagyszabású rendezvényt szervezne étkezéssel, vagy csak egy privát vacsorát rendelne kedvesével, várjuk szeretettel, forduljon hozzánk bizalommal!
 
Jó étvágyat kíván minden kedves vendégének a Vadásztanya Étterem!
 
magyar